Suroviny vymiešame na jemné polohusté cesto, hokaido pridáme na záver, zjemní a zvláčnie chrumkavé palacinky. Opekáme ich z oboch strán na rozohriatej panvici jemne potretej olejom. Podávame s lekvárom alebo inou dobrotou. Vychytávkou sú palacinky na slano – so zeleninovou nátierkou alebo bryndzou (do cesta nepridáme med).
Zeleninku nastrúhame na hrubo, šošovicu povaríme cca 15 minút do mäkka a pridáme k zelenine, dodáme vajíčko, múku, prášok do pečiva, slnečnicové semienka a dochutíme podľa seba. Na panvici rozohrejeme kvalitný slnečnicový olej alebo ghi a opekáme placky z oboch strán. Do cesta môžeme pridať i trochu strúhaného syra (veggie náhradou) podľa chuti.
Prajeme vám dobrú chuť a veľa krásnej vône z kvalitného jedla vôkol seba.
Táto webová stránka používa cookies, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Informácie o súboroch cookie sa ukladajú vo vašom prehliadači a vykonávajú funkcie, ako je rozpoznanie vás, keď sa vrátite na našu webovú stránku, a pomáhajú nášmu tímu pochopiť, ktoré časti webovej stránky sú pre vás najzaujímavejšie a najužitočnejšie.
Nevyhnutne potrebné súbory cookie
Nevyhnutne nevyhnutné súbory cookie by mali byť vždy povolené, aby sme mohli uložiť vaše preferencie pre nastavenia súborov cookie.
Ak zakážete tento súbor cookie, nebudeme môcť uložiť vaše preferencie. To znamená, že zakaždým, keď navštívite túto webovú stránku, budete musieť znova povoliť alebo zakázať súbory cookie.